Benvenuta!

Welkom op mijn site 'Naar Toscane.nl'. Op deze site vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw vakantie naar Toscane te plannen.

  • Ik bemiddel bij het boeken van uw favoriete Agriturismo, huisje of appartement in Florence en Toscane.
  • Informatie over de stad Florence & Toscane uit eigen ervaring;
  • Hulp bij het reserveren van musea, restaurants, (kunst)tentoonstellingen, theatervoorstellingen en concerten;
  • Suggesties voor activiteiten in Florence zoals kookcursussen, het huren van fietsen of vespa's, het maken van een rondvaart op de Arno, schildercursus etc.;
  • Het boeken van een gids voor rondleidingen in de stad Florence en Toscane;

Ik ben Esta Schellenberger, woon in de stad Florence en ben inmiddels 4 jaar geleden 'gevallen' voor de Italiaanse charme en het landschap. Ik ben afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en heb altijd in de hotelindustrie gewerkt. Door mijn eigen 4 jaar leefervaring in Florence en dus in Toscane ken ik de mensen, cultuur en mentaliteit goed. Ik zou u hier graag van willen mee laten genieten. Daarom help ik u graag met de voorbereidingen van uw vakantie maar natuurlijk vind ik het ook heel erg leuk om u te helpen gedurende uw verblijf.

Mocht u op de site informatie missen? Heeft u tips?  Suggesties? Wilt u graag dat ik u help met uw verblijf in Toscane, of vindt u het gewoon leuk met mij in contact te komen, twijfel dan niet en laat gewoon een bericht achter met uw e-mailadres of telefoonnummer. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op!

Arriverderci en wie weet 'a presto'!

Esta

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

Herfst in Toscane / Autumn in Tuscany