Rivalto

Deze gerestaureerde Borgo neemt u mee terug naar de 16e eeuw. In het centrum van Rivalto dat niet meer dan 100 inwoners telt, ligt deze prachtig gerestaureerde Borgo op 350 meter boven zeeniveau die beschikt over een, twee en drie kamer appartamenten met een maximale bezetting van 6 personen per appartament. De Borgo beschikt over totaal 14 appartamenten allemaal voorzien van een keuken en internetverbinding. Gedurende uw verblijf zult u gedeeltelijk terugkeren in de tijd als u in het dorpje rondloopt. De paar winkels die het dorpje telt zullen niet altijd open zijn maar als u even onder het huis van de eigenaar roept komt ze voor u naar beneden om haar winkeltje te open. Op 5 minuten rijden ligt het dorpje Chianni waar u een supermarkt, winkeltjes & restaurantjes vindt.

De Borgo ligt gelegen aan een prive park dat alleen toegankelijk is voor gasten. Dit is een ideaal startpunt voor wandelingen. Verder beschikt het over een zwembad met een prachtig uitzicht, kinder speelplaats, een barbecue en een wasruimte voor gemeenschappelijk gebruik. Rivalto ligt centraal gelegen. In minder dan een uur kunt u de belangrijkste plaatsen in Toscane bereiken zoals Volterra, Casciana Terme (bekend voor warmwater bronnen), Siena, Florence, Pisa etc. Maar als u terugkeert naar Rivalto keert u terug naar de rust en natuur.

Indicatie prijzen:
Per week:
- Studio (2 personen) vanaf € 300,00 per week
- 2-kamer appartement (2 tot 4 personen) vanaf € 350,00 per week
- 2-kamer appartement deluxe (2 tot 4 personen) vanaf € 400,00 per week
- 3-kamer appartement (4 tot 6 personen) vanaf € 450,00 per week
- 3 kamer appartement deluxe (4 tot 6 personen vanaf € 500,00 per week

Klik hier om te zien waar de locatie zich bevindt in Florence.Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen:
Naam
E-mail adres
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Uw vraag
 


Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

San Miniato