Impruneta

Deze prachtig verzorgde Agriturismo ligt prachtig gelegen tussen de Toscaanse heuvels op slechts 13 kilometer afstand van Florence. Impruneta is een klein dorpje met alle benodigdheden zoals restaurants en supermarkt dat bekend is voor zijn terracotta. Omringd door wijngaarden en olijfbomen vindt u bij deze agriturismo alle rust. Ze produceren hun eigen wijn en olijfolie en organiseren daardoor wijn- en olijfproeferijen. Ze beschikken over totaal 20 appartamenten en kamers (maximale bezetting 4 personen) die allemaal over een prive terras beschikken, 2 zwembaden met een indrukwekkend uitzicht, speeltuin voor kinderen, een barbecue voor gemeenschappelijk gebruik, gratis wifi internet en een trattoria waar u de echte Toscaanse keuken kunt proefen.

Vanuit Impruneta zit u op de bekende weg 'Strade in Chianti' en bent u snel in Greve in Chianti, San Gimignano, San Miniato, Siena, Florence etc. Accomodatie met ontbijt en/of halfpensioen kan geregeld worden.

Bent u geinteresseerd en wilt u graag een prijsindicatie? U kunt het formulier hieronder invullen.

Klik hier om te zien waar de locatie zich bevindt in Florence.

 

Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen:
Naam
E-mail adres
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Uw vraag
 

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

Duomo di Siena