Montaione

In de omgeving van Montaione en de heuvels van Volterra ligt het 200 hectare prachtige vakantiepark met de beschikking over 2-, 3- en 4 kamer appartementen met een maximum van 8 gasten in een 4 kamer appartement. Elk appartement heeft zijn eigen prive ingang, beschikt over een keuken en internetverbinding. Het vakantiepark is prachtig onderhouden en in klassieke Toscaanse stijl opzet. Bij dit vakantiepark vindt u een zeldzame combinatie tussen natuur, actief, authentiek en rust. Het vakantiepark beschikt over een prive zwembad, tennisveld, speeltuin voor kinderen, voetbalveld, de beschikking over verhuur van fietsen en georganiseerde fietstochten, barbeque en wasmachine voor algemeen gebruik en zelfs een manege voor wie van paardrijden houdt; dagtochten kunnen georganiseerd worden. Mocht u ervoor kiezen uw vakantie hier door te brengen zult u in handen zijn van professionele eigenaren met veel passie voor wat ze doen!

Montaione ligt centraal en vanuit hier bereikt u gemakkelijk en snel San Gimignano, Greve in Chianti, Siena, Lucca, Firenze en zelfs de kust.

Indicatie prijzen:
Minimaal twee nachten:
- € 40,00 per persoon, per nacht (2 tot 3 personen)
- € 35,00 per persoon, per nacht (4 tot 5 personen)
- € 30,00 per persoon, per nacht (6 tot 8 personen)

Per week:
- Vanaf € 413,00 per week (3 + 2 personen)
- Vanaf € 525,00 per week (4 + 2 personen)
- Vanaf € 651,00 per week (5 + 2 personen)
- Vanaf € 742,00 per week (6 + 2 personen)

Klik hier om te zien waar de locatie zich bevindt in Florence.
Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen:
Naam
E-mail adres
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Uw vraag
 

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

Opgelet voor dit verkeersbord; Corso Preferenziale. Totaal geen toegang / Attention for this sign! No access allowed at all