Montespertoli

De twee vakantie appartamenten liggen op slechts 25 kilometer van Firenze. Montespertoli ligt centraal gelegen en vanaf hier zijn de steden zoals Pisa, Siena, Lucca, San Gimignano en Volterra in minder dan een uur te bereiken. Het dorpje Montespertoli beschikt zelf over alle benodigde faciliteiten zoals winkeltjes, supermarkt en restaurantjes. Verder zijn er ook leuke musea in de buurt en kunt op een kleine afstand tennissen, golfen en paardrijden.

Het huis waarin de appartamenten zich bevinden komt uit 1700 en is omgeven door een 4 hectare grote olijfgaard. De ruim opgezette appartamenten (waarvan een 70 m2 en de ander 100 m2) hebben beide de capaciteit voor twee volwassenen en een kind tot twaalf jaar oud. Beide appartamenten hebben een prive ingang en beschikken over een keuken, aparte eetkamer, slaapkamer, woonkamer en prive terras. Voor beide appartamenten is er een gedeeld zwembad. Vanaf het zwembad maar ook van beide appartamenten heeft u een prachtig uitzicht over een Toscaans heuvellandschap.

De eigenaren produceren hun eigen olijfolie en verder maken ze prachtige ceramisch dingen.

Indicatie prijzen:
Prijzen per week:
Laagseizoen: € 560,00 - 2 volwassenen + 1 kind
Tussenseizoen: € 735,00 - 2 volwassenen + 1 kind
Hoogseizoen: € 875,00 - 2 volwassenen + 1 kind

Prijzen per minimaal drie nachten:
Alleen in laagseizoen: € 90,00 per nacht - 2 volwassenen + 1 kind

Klik hier om te zien waar de locatie zich bevindt in Florence.Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen:
Naam
E-mail adres
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Uw vraag
 

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

Ponte Vecchio