Firenze

Deze agriturismo ligt op steenworp afstand van Florence (3 kilometer). Binnen 15 min. zit u met de auto in Florence maar met het openbaar vervoer en zelfs met de fiets is het ook mogelijk om Florence te bereiken. Deze locatie ligt op de heuvel van Settignano (dorpje tegen Florence) met prachtig uitzicht omgeven door het groente Toscaanse landschap met olijfbomen. Binnen 5 minuten zit u op de snelweg A1 bij Florenze zuid. Het dichtsbijzijnde dorpje licht slechts op 1 kilometer afstand. De agriturismo komt uit de 16e eeuw en is geheel gerenoveerd. Uiteraard zijn alle kenmerken in tact gehouden.

De accommodatie beschikt over een groot zwembad met een prachtige ruime tuin. Verder is er de mogelijkheid om een was te draaien. In totaal beschikken ze over 6 appartementen met een maximale bezetting van 5 personen. Alle appartementen zijn erg ruim omgezet en zijn met veel smaak ingericht. De eigenaren zijn ontzettend gastvrij en ontvangen hun gasten met veel enthousiasme. Verder is dit een ideale locatie om optimaal van Florence te genien om vervolgens terug te keren in de Toscaanse natuur. Ook andere bekende steden zijn gemakkelijk te bereiken zoals Pisa, Lucca & Siena.

Indicatie prijzen:
Prijzen per week:
- Vanaf € 420,00 voor 2 personen
- Vanaf € 420,00 voor 2 + 1 personen
- Vanaf € 470,00 voor 2 + 2 personen
- Vanaf € 740,00 voor 5 personen

Klik hier om te zien waar de locatie zich bevindt in Florence.
 Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen:
Naam
E-mail adres
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Uw vraag
 

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

Restaurant in San Miniato