Casaccia

In het midden van Toscane bevindt zich een Middeleeuws Toscaans huis dat dateert uit de 18e eeuw. Na de prachtige restauratie bestaat het nu uit 12 prachtige appartementen. De appartementen zijn omgeven door 4600 vierkante meter tuin en er zijn twee zwembaden (waarvan 1 voor kinderen). De accommodatie heeft een prachtig uitzicht over het Toscaanse landschap en ligt slechts op 1 km afstand van het centrum Montaione. Andere steden zoals Florence, Siena, Lucca en Pisa liggen op slechts 50 kilometer afstand. Volterra en San Gimignano zijn binnen 20 min. te bereiken.

Elk appartement is in Toscaanse stijl ingericht (houten balken plafonds en terracotta vloeren) en beschikken allen over een keuken en WIFI internet toegang.
De appartementen variëren voor beschikbaarheid van 2 tot maximaal 8 personen. Enkele beschikken over een privé terras. Uiteraard staan in de tuin verschillende tafels en stoelen om buiten te kunnen eten en ontspannen. Zowel voor families als stellen is dit een ideale locatie. Het centrum is dichtbij dat beschikt over zowel leuke restaurantjes als een supermarkt. Er is een speelgedeelte voor de kinderen en een barbeque voor algemeen gebruik staat ook in de tuin. Het is mogelijk om dagtochten te organiseren en verder is Montaione perfect voor het maken van prachtige wandelingen en fietstochten!

Indicatie prijzen:
Per week
Vanaf € 550,00 voor 2 + 2 personen
Vanaf € 700,00 voor 4 + 1 personen / 4 + 2 personen / 4 personen
Vanaf € 700,00 voor 6 + 2 personen

Klik hier om te zien waar de locatie zich bevindt in Florence.
 


 
Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen:
Naam
E-mail adres
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Uw vraag
 

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

Accommodatie "Nerbona"