Tigliano

Deze prachtige, pas gerestructureerde villa beschikt over 4 slaapkamers (3 slaapkamers met een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met twee één-persoonsbedden). Het is mogelijk om deze villa in zijn geheel te huren voor een groep van maximaal 8 personen (eventueel een bed voor kleine kinderen kan toegevoegd worden in een slaapkamer) of de 4 slaapkamers kunnen apart worden verhuurd.

De villa ligt gelegen op slechts 2,5 km van Vinci en Florence is te bereiken in ongeveer 30 min. Vanaf de villa heeft u een prachtig uitzicht over het Toscaaanse landschap en verder gelegen dorpjes. De familie die deze agriturismo runt is uiterst gastvriendelijk. Na kerst 2012 met mijn familie uit Nederland te hebben gevierd op deze pracht locatie kan ik uit eigen ervaring spreken. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met ruime keuken die van alle gemakken is voorzien. Op elk de eerste en tweede etage bevinden zich twee slaapkamers met een badkamer. In de "kelder" bevindt zich een wasmachine met strijkplank en strijkijzer en zelfs een derde badkamer. Er is wireless internet gratis beschikbaar.

Vlakbij het huis ligt het zwembad en de villa beschikt over een ruime tuin met barbeque en enkele speelattributen voor kinderen. Vanaf hier kunt u prachtige wandelingen maken, rennen of fietsen. Het dorpje Vinci is verder bekend om het huis waar Leonardo da Vinci heeft gewoond.

Indicatie prijzen:
2-persoonskamer per nacht: vanaf € 80,00
1-persoonskamer per nacht: vanaf € 40,00

2-persoonskamer per week: vanaf € 450,00
Gehele villa per week: vanaf € 970,00

Klik hier om te zien waar de locatie zich bevindt in Florence.Voor informatie en reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen:
Naam
E-mail adres
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen
Uw vraag
 

Esta Schellenberger
Esta Schellenberger
info@naartoscane.nl
tel. +39 32 98 44 29 41

Toscane op de fiets verkennen?

03-03-2013 10:20:15
NIEUW: Mugello op de fiets verkennen! Gaat u op vakantie naar Toscane? Ik kan u mooie fietsroutes voorstellen in het Mugello gebied! Stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Fijn weekend!

Esta

De Dom van Pisa / The church of Pisa